ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ

shmaia 1Στα πλαίσια επαναλειτουργίας της σχολικής μονάδας, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΥΠΑΙΘ και του ΕΟΟΔΥ σας ενημερώνουμε ότι:

 

1. Θα λειτουργήσουμε με αναδιαμορφωμένο πρόγραμμα, για το οποίο θα ενημερωθείτε με νέο email σύντομα.

 

2. Οι πόρτες εισόδου θα ανοίγουν  8.15 π.μ.  Δεν θα πραγματοποιείται η πρωινή συγκέντρωση του σχολείου, αλλά οι μαθητές ένας-ένας  θα εισέρχονται στις τάξεις τους.

 

3. Τα τμήματα των τάξεων θα λειτουργήσουν χωρισμένα σε υποτμήματα, έτσι ώστε ο αριθμός μαθητών να μην υπερβαίνει τα 15 άτομα. Για παράδειγμα, το Α1 θα χωριστεί σε Α1α και Α1β. Όλα τα τμήματα θα χωριστούν με τον ίδιο τρόπο. Την 1η εβδομάδα Δευτέρα , Τετάρτη και Παρασκευή θα έρθουν στο Σχολείο οι μαθητές του 1ου υποτμήματος (Α1α) , ενώ του 2ου υποτμήματος (Α1β) την Τρίτη και την Πέμπτη. Την επόμενη εβδομάδα θα έρθει Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή το 2ο υποτμήμα (Α1β), ενώ το 1ο (Α1α) θα έρθει την Τρίτη και την Πέμπτη. Με τον ίδιο τρόπο εναλλάξ θα συνεχιστεί η λειτουργία του Σχολείου τις επόμενες εβδομάδες. Εξάλλου θα ενημερωθούν λεπτομερώς και τα παιδιά.

 

4.Οι μαθητές των τμημάτων της Α και των τμημάτων Β1, Β2 θα εισέρχονται και θα εξέρχονται από την κεντρική είσοδο. Οι μαθητές των τμημάτων της Γ και των Β3, Β4 θα εισέρχονται και θα εξέρχονται από την είσοδο προς τον Όσιο Λουκά.

 

5. Το κυλικείο δεν θα λειτουργεί, επομένως θα πρέπει να εφοδιάζετε τα παιδιά σας με τα απαραίτητα: νερό, φαγητό. 

 

6. Ουδείς θα εισέρχεται στο χώρο του σχολείου, εκτός των εμπλεκομένων στη μαθησιακή διαδικασία και όσων φροντίζουν την καθαριότητα του σχολείου και θέματα υλικοτεχνικής υποδομής.

 

7. Είσοδος γονέα θα επιτρέπεται μόνο σε ειδικές περιπτώσεις και κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού.

 

8. Οι πόρτες του σχολείου θα ανοίγουν στην έναρξη και λήξη του ωρολογίου προγράμματος

 

9. Οι μαθητές θα πρέπει να έχουν στην τσάντα τους όλα τα απαραίτητα (μολύβια, τετράδια, γόμες, αντισηπτικά μαντηλάκια). Δεν θα πρέπει να δανείζονται και να δανείζουν αντικείμενα.

 

10. Στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο https://drive.google.com/open?id=1gOPPzVObIo3vlVMw7-4BtcPSqyhYjKLB υπάρχει υπεύθυνη δήλωση για την περίπτωση, που κάποιος μαθητής δεν θα παρακολουθήσει το Σχολείο. Την υπεύθυνη δήλωση, αφού την συμπληρώσει ο ενδιαφερόμενος, θα την αποστείλει ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο email του Σχολείου mail@1gym-an-liosion.att.sch.gr. Εάν κάποιος μαθητής με συμπληρωμένη δήλωση δεν παρακολουθήσει τα μαθήματα, οι απουσίες του δεν θα ληφθούν υπόψη.

 

11. Στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο https://drive.google.com/open?id=123uoObUMfMVa-1SrJDcWWaIiD_ZVOjK4 υπάρχει ονομαστική κατάσταση με το όνομα του κάθε παιδιού και αν θα έρθει στο Σχολείο την Δευτέρα 18/5/2020 ή την Τρίτη 19/5/2020.

 

Η Διευθύντρια,

Αλεβίζου Αιμιλία