ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΕΩΝ 6/4/2020 - 10/4/2020

 

Μπορείτε να κατεβάσετε το ωρολόγιο πρόγραμμα των τηλεδιασκέψεων για shmaia 1την εβδομάδα 6/4/2020 - 10/4/2020 από εδώ.

 

Για παράδειγμα αν είμαι μαθητής στο τμήμα Γ3 μπορώ να συμμετάσχω στην τηλεδιάσκεψη που θα πραγματοποιήσει η κ. Κοντονασοπούλου την Δευτέρα στις 11:00. Άρα είναι απαραίτητο να εντοπίσω στον πίνακα με το ωρολόγιο πρόγραμμα: το μάθημα, το τμήμα και τον/την καθηγητή/τρια που θα πραγματοποιήσει την τηλεδιάσκεψη.

 

Το link για το Personal Room της κ. Κοντονασοπούλου, μαζί με τα link όλων των καθηγητών που διδάσκουν στο τμήμα σας, θα το λάβετε σύντομα μέσω email.

 

Για να συμμετάσχουν τα παιδιά στις τηλεδιασκέψεις είναι απαραίτητο να διαθέτουν έναν υπολογιστή με σύνδεση στο Διαδίκτυο, ηχεία, μικρόφωνο, ή και κάμερα.

 

Θα πρέπει επίσης οι μαθητές/τριες να συμπληρώνουν το επώνυμο και το όνομα τους στην εφαρμογή, για να γίνει δεκτή η είσοδός τους στο Personal Room του εκάστοτε εκπαιδευτικού.

 

Σημαντική Ενημέρωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων οι τηλεδιασκέψεις στο μάθημα των Καλλιτεχνικών με την κ. Καλιτσουνάκη δεν θα πραγματοποιηθούν αυτή την εβδομάδα. Συνεπώς το αρχικό ωρολόγιο πρόγραμμα έχει κάποιες μικρές αλλαγές.