Ενημέρωση για την «Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής», μαθητών/-τριών για το σχολικό έτος 2019 – 2020

shmaia 1Γενικά

Οι μαθητές/-τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. – ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2019 – 2020, υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής», μέσω της εφαρμογής e-eggrafes στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από την 22η Μαΐου και ώρα 10:00 έως τη 17η Ιουνίου 2019 και ώρα 00:00. Tην Ηλεκτρονική Αίτηση υποβάλλει ο κηδεμόνας που έχει καταχωριστεί στο ΠΣ myschool.

 

Είσοδος στην εφαρμογή e-eggrafes

Για την είσοδο στην εφαρμογή e-eggrafes, είναι απαραίτητοι οι κωδικοί ΓΓΠΣ (taxis) του κηδεμόνα του/της μαθητή/-τριας που θέλει να υποβάλει Ηλεκτρονική Αίτηση. Για τους/τις ανήλικους/-ες μαθητές/-τριες ή ενήλικα προστατευόμενα μέλη, που δε διαθέτουν κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis), χρησιμοποιούνται αποκλειστικά οι κωδικοί ΓΓΠΣ (taxis) του γονέα ή κηδεμόνα ή του κατά τον νόμο υπεύθυνου αντίστοιχα που έχει καταχωριστεί στο Πληροφοριακό Σύστημα myschool. Στην τελευταία περίπτωση, απαιτείται αποδεικτικό έγγραφο δημόσιας αρχής για την ολοκλήρωση της εγγραφής τους στο σχολείο.

Επισημαίνεται ότι, αν οι αιτούντες/-σες κηδεμόνες ή ενήλικοι/-ες μαθητές/-τριες δεν διαθέτουν κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis), οφείλουν να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να τους αποκτήσουν έγκαιρα.

Εφιστάται η προσοχή, σε περίπτωση γονέων/κηδεμόνων των οποίων τα ατομικά στοιχεία αναγράφονται στο ΓΓΠΣ (taxis) με λατινικούς χαρακτήρες, να ενημερώσουν τον/τη Διευθυντή /-ντρια της σχολικής μονάδας προκειμένου ο/η τελευταίος/-α να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να συμφωνούν τα στοιχεία του κηδεμόνα, που έχουν καταχωρισθεί στο ΠΣ myschool με αυτά που εμφανίζονται στο taxis.

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Οδηγίες για την υποβολή Ηλεκτρονικής Αίτησης Εγγραφής εδώ

 

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ-ΠΑΥΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

shmaia 1

Λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, όπως αυτά περιγράφονται στο από 6711/ 24.09.2018 Δελτίο Πρόγνωσης Έκτακτων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ, αύριο Παρασκευή 28.09.2018 το σχολείο θα παραμείνει κλειστό.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Αττικής

Ιωάννης  Βασιλείου

Κατανομή σε Λύκεια των Μαθητών Γ' Γυμνασίου που πήραν απολυτήριο

shmaia 1

Σας ενημερώνουμε ότι στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου έχει αναρτηθεί πίνακας με την κατανομή σε Λύκεια των μαθητών της Γ'  Γυμνασίου που έχουν πάρει απολυτήριο. 

Αγιασμός Σχολικής Χρονιάς 2018-2019

shmaia 1Αγαπητοί Γονείς και Μαθητές,

 

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 11/09/2018 και ώρα 09:00 θα πραγματοποιηθεί στο 1ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά. Μετά τον αγιασμό θα δοθούν τα βιβλία στους μαθητές.

 

ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Έναρξη σχολικού έτους 2016-2017

images

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!